Zoneterapi

zoneterapijpg

Hvor hjælper zoneterapi?
Zoneterapi kan benyttes af mennesker i alle aldre, som ønsker at bevare, fremme eller genoprette sundhed og livskvalitet. Zoneterapi anvendes ofte ved led- og muskelsmerter, stress, kredsløbssygdomme, fordøjelsesproblemer, kolik, allergier, lufts-vejslidelser, hormonelle lidelser, urinvejslidelser, øre- og øjen- lidelser, virusinfektioner, hovedpine, migræne, idrætsskader og som smertelindring og vestimulation under fødsel. Flere arbejds-pladser har ansat zoneterapeuter som en del af deres personale-pleje.

Bivirkninger
Kroppen kan reagere på en zoneterapibehandling på flere måder. Nogle typiske reaktioner er træthed, afslappethed og dyb søvn. Urin og afføring kan ændre hyppighed, farve og lugt Der kan også opstå en midlertidig forværring af de symptomer, klienten søger behandling for, før den egentlige bedring indtræffer. Disse reaktioner forsvinder igen. Zoneterapeuter ser ikke sådanne reaktioner som bivirkninger eller som en forværring af tilstanden, men derimod som et udtryk for, at kroppen begynder at udrense affalds- og giftstoffer. Reaktionerne opfattes altså som et positivt udtryk for, at zoneterapibehandlingen har en effekt.

Behandlingen
En zoneterapibehandling foregår ved trykbehandling på føddernes under- og overside samt på ankler. Ved at vurdere ømheden i reflekszonen og vævets tilstand får jeg et indtryk af ubalancer i klientens krop. Reflekszonerne afspejler tilstanden i det tilhørende organ. Behandlingen indledes med en samtale. Under behandlingen ligger klienten på en massagebriks. Fødderne masseres først varme, herefter behandles reflekszonerne. Efter behandlingen er det godt med afslapning gerne resten af dagen Den enkelte behandling varer ca. 50 minutter afhængigt af, hvilke arbejdsmetoder jeg benytter. Normalt er 2-6 behandlinger nok

Hvem kan behandles
Jeg behandler absolut alle! Gravide, spædbørn, ældre og med uanset hvilke ubalancer, du måtte have.

Tilskud
Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud til zoneterapi.